Book camping ophold 2024

Se Mere

Ferieophold ved Østersøen

Book hytter 2024

Se Mere

40 hytter - 2 til 8 personers

Book telt ophold 2024

Se Mere

Ferieophold ved skov, by og strand

Lavsæson fra 160 kr. pr. dag

Se Mere

Inklusiv forbrug, strøm, bad & wifi

Lavsæson & Seniortilbud 55+

Se Mere

Ophold inkl. strøm, bad og Wifi.

Hasle Vandland Bornholm
 

Se vort vandland
Vandland med swimmingpool og vand aktiviteter til alle
aldre og en fantastisk legeplads med hoppepude til børnene.
Vi garantere en hyggelig dag for hele familien på Bornholm.

logo.pngFind os her    

Hasle camping & Hytter ligger på Bornholm med udsigt til de flotteste solnedgange over Østersøen med Hasle Røgeri som nabo. Hasle Campingplads er en af de skønneste campingpladser på Bornholm.
Tag f.eks. på hytteferie og vågn op til ny røget sild og den smukke natur i baghaven. Oplev camping med, legeplads, pool, mini-golf og prøv vores hyggelig Cafe Solskin med lækre caferetter og vores hjemme lavet pizzaer. Hasle Campingplads er en af de campingpladser Bornholm, som tilbyder mange forskellige aktiviteter.

Campingplads, Hytter og Glamping på Bornholm

Vi tilbyder forskellige former for overnatninger og hytteferie/hytter på vores campingplads. Vælg i mellem vores luksushytter, campinghytter, glampingtelte, campingvogns tilbud, autocamper, stellplads eller book en plads til eget telt.
Har I egen campingvogn, kan vi tilbyde et senior eller pensionist tilbud. CampingBornholm er altid en god oplevelse med en fantastisk natur og mulighed for mange forskellige ferieaktiviteter. Hasle Campingplads & Hytter er en af de campingpladserBornholm, hvor der er rigtig mange forskellige muligheder for overnatning i f.eks. hytter/luksushytter og campinghytter m.v.
 

Camping Aktiviteter 2024

 

 

 

Hasle Camping & Hytter er en af de førende campingpladserBornholm med mulighed for en dejlig hytteferie i campinghytter/hytter og luksushytter. Glamping i glampingtelte kan også anbefales på vores campingplads.
Camping på Bornholm: Gå ikke glip af vores sensommer og sommerferie tilbud i 2024. Vi har senior- og lavsæson tilbud i egen campingvogn, familie tilbud på 4 - 7 eller 10 dage. Pinse og Påske tilbud i egen campingvogn.
Hytter og hytteferie:
Hasle Campingplads & Hytter på Bornholm er en af de campingpladser, som kan tilbyde aktiviteter som minigolf og vandland m.v. Læs mere om de mange muligheder for hytteferie/campinghytter m.v. her på vores campingplads på den dejlige ferieø Bornholm.
 

Vandland

  • 1. juni til 1. september
  • Pool til store og små
  • 27 grader varmt vand
  • Pool med massage dyser
  • Solvogne

Kontakt os

Hasle Camping, Fælledvej 30, DK-3790 Hasle
+45 44 848 848 
info@hasle-camping.dk
Top